Steun

We willen dat alle kinderen en jongeren kunnen spelen en mogelijkheden krijgen om zich te ontspannen. Sommige kinderen en jongeren hebben daar om verschillende redenen  minder kansen toe. De kinderen en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare situatie die met ons op kamp gaan betalen een stuk minder dan de werkelijke kost voor een kamp. Om geld in het laatje te brengen organiseren wij jaarlijks een benefiet. Ook van de overheid krijgen wij subsidies om kampen en weekends te organiseren.

Dat is echter niet voldoende om op kamp te gaan. Het zijn de extra fondsen die het mogelijk maken om topkampen met extra coole activiteiten aan te bieden. Voor 18 euro stuur je een jongere één dag op kamp.

Zeker in deze tijden wil BIZON een tandje bijsteken! Wij willen deze kinderen en jongeren die het financieel moeilijker hebben en door deze coronacrisis extra getroffen worden, helpen. Opdat ze deze zomer zeker op hun favoriete kamp kunnen meegaan, startte BIZON een crowdfunding campagne op waarbij je hen een dag op kamp kan schenken!

Wil je ook je steentje bijdragen? Neem dan zeker een kijkje op https://www.schenkeendagopkamp.be/!

Wat kan jij doen?

Vereniging: Wil jouw vereniging ons steunen? Dat kan door een activiteit te organiseren waarvan de winst naar BIZON gestort wordt. Of kies je ervoor om een deel van je inkomsten aan een goed doel te besteden? Neem gerust contact op met ons secretariaat via info@bizonvzw.be. Uiteraard kan promomateriaal bezorgd worden.

Particulier: Geloof jij ook in de kracht van BIZON? Dan kan je ons een duwtje in de rug geven door een gift te doen. Iedere gift wordt bijzonder geapprecieerd door alle vrijwilligers en draagt bij tot een vlotte werking.

Geboorte of huwelijk: Een grote stap in je leven. Je kunt die laten gepaard gaan met een stortvloed aan cadeautjes, of je kunt een oproep doen om een gift over te schrijven voor BIZON. In dat geval kan je een overzicht krijgen van de mensen die iets gestort hebben. Neem gerust contact op met info@bizonvzw.be voor meer informatie.

Bedrijf: Als bedrijf kun je je ook achter BIZON scharen. Organiseer je iets met het personeel, of kies je ervoor om een deel van de opbrengsten aan BIZON te schenken? Neem zeker contact op met ons secretariaat via info@bizonvzw.be.

Minionderneming: Organiseer je een minionderneming op school? Dan is het een uitstekend idee om dat te doen voor BIZON. Wij kunnen je helpen met ideeën, BIZON gadgets, promomateriaal en informatie. Via info@bizonvzw.be krijg je meer te weten!

Duolegaat: Je kan BIZON in je testament opnemen in de vorm van een duolegaat. BIZON betaalt in zo'n geval alle successierechten, waardoor er netto meer overblijft voor je erfgenamen. Neem voor meer info contact op met het secretariaat via info@bizonvzw.be.

Praktisch?

  • Het maakt niet uit hoeveel je wilt of kunt geven voor BIZON. Vele kleintjes maken één grote.
  • Giften kunnen gestort worden op BE73 9796 2586 8960.
  • Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Het geeft recht op een belastingvermindering van 45 procent op het geschonken bedrag. Vermeld zeker dat het om een gift gaat in je mededeling.
  • Wij kunnen altijd een concreet voorstel uitwerken voor een project waarvan de financiering nog niet rond is. Laat iets weten aan het secretariaat en onze fondsenwervers doen een voorstel. Zo weet je exact waar jouw geld voor gebruikt zal worden.
  • Voor meer info kan je terecht bij ons secretariaat op info@bizonvzw.be.