Vorming

Hoofdanimatorcursus

31/10/24 t.e.m. 3/11/24 EN 8/11/24 t.e.m.11/11/24

Ontdek hoe je kan leiden, begeleiden en coachen en word expert in kamporganisatie als hoofdanimator.

Home Over Bizon Nieuws Hoofdanimatorcursus

Hoofdanimatorcursus bij Bizon, da's voor mensen met ambitie...

De hoofdanimatorcursus van Bizon wordt georganiseerd voor alle vrijwilligers en jeugdwerkers die zich graag willen verdiepen in de Bizondere materie. De cursus is er dus voor iedereen die wil bijleren. Vrijwilligers met een hoofdanimatorattest hebben bij Bizon een streepje voor om kamp- of hoofdleider te worden.

Wat doen we op cursus?

De hoofdanimatorcursus geeft je alle achtergrond mee die je nodig hebt om als kamp- of hoofdleider te functioneren op een kamp met specifieke doelgroepen. Je gaat dieper in op het leiden van vergaderingen, begeleiden van animatoren, het concreet organiseren van een kamp, omgaan met crisissituaties, kenmerken en eigenschappen van onze doelgroep, enzovoort.

Een bijzonder boeiende combinatie van theorie en praktische toepassingen staat je op deze hoofdanimatorcursus te wachten!

Waar en wanneer?

De cursus gaat door in twee delen. Om je attest te behalen, is het noodzakelijk dat je op beide delen van begin tot einde deelneemt. Beide delen gaan door in De Karmel, in Lokeren.

Verdere praktische informatie ontvang je na je inschrijving.

De cursusprijs en andere info

De kostprijs van de cursus is 150 euro. Daarbij is alles inbegrepen: eten, het Bizonboek, overnachting en twee fantastische weekends! Op cursus krijg je een bewijs van deelname dat je bij de gemeente kan afgeven. Zij betalen je dan gedeeltelijk of volledig je inschrijvingsgeld terug.

Bij Bizon sluiten we niet uit. Heb je wat extra ondersteuning nodig? Is de inschrijvingsprijs te hoog? Neem zeker contact op met het Bizonsecretariaat. We zoeken graag samen naar een oplossing.

Om dit formulier te kunnen invullen moet je eerst inloggen als vrijwilliger
Nog geen account? Registreer hier!
 

E-mail (*) Wachtwoord (*) Wachtwoord vergeten?


© 2024 Bizon vzw — KBO BE 0870.194.819 — IBAN BE05 0014 6002 2475 — privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér
Vrijwilliger worden? Meer info?
Mail ons!